Донирај на Signal

Other Ways to Give

Signal е создаден за вас, не за вашите податоци или за профит. Ја исполнуваме нашата мисија со ваша поддршка - го заштитуваме слободното изразување и овозможуваме сигурна глобална комуникација користејќи технологија со отворен код. Приватно допишување. Без реклами, без тракери, без надзор.

Вашите донации помагаат да се плати за развојот и одржувањето на Signal, вклучувајќи ги и серверите и опсегот потребни да се направи Signal апликацијата достапна за милиони луѓе низ светот кои зависат од неа.

Доколку ја наведете вашата е-пошта со донацијата, ќе добиете потврда по е-пошта за вашите даночни пријави. Signal Technology Foundation е независна, непрофитна и добротворна организација која е ослободена од даночни обврски според делот 501c3 од Законикот за федералната даночна служба. Нашиот федерален даночен број е 82-4506840.

Забелешка: Ќе добиете беџ на вашата Signal сметка само доколку донирате преку апликацијата.


Other Ways to Give

Signal прифаќа донации во вид на криптовалути, акции и подароци од донаторски фондови (DAF). Овие донации се процесираат преку The Giving Block.

Доколку сакате да добиете даночен одбиток во САД за фер пазарната вредност на вашата донација, можете да наведете е-пошта за да добиете даночна потврда. The Giving Block поддржува и анонимни донации во вид на криптовалути и донации од донаторски фондови.

Забелешка: Ќе добиете беџ на вашата Signal сметка само доколку донирате преку апликацијата.